Zonnesteen hanger 181009 (2)
Zonnesteen hanger 181009

Zonnesteen hanger 181009

€49.95

1 op voorraadWilt u meer informatie? Kijk bij een van de volgende categorieën: , , , .

Productbeschrijving

Zonnesteen hanger 181009
Uiterst zeldzaam en handmatig geslepen in deze unieke vorm. De steen is in eigen atelier geslepen en gepolijst. Het betreft een unieke exemplaar waar er maar een van is gemaakt. Iedere steen is met liefde gemaakt en geladen en zal dit verder uitstralen. Afm: 28x16x5 mm.

Regenboog confetti Zonnesteen is een steen van overvloed. Het moedigt onafhankelijkheid en originaliteit aan, is inspirerend in het onthullen van je talenten, trekt roem en onverwachte welvaart aan. Het is een uitstekende “good luck” steen

Draag Regenboog confetti Zonnesteen om je vol levenslust en enthousiast te voelen. Het verhoogt de vitaliteit en is gunstig in starten, en het onderhoud, van een gezond en fit leven, en voor beroepen waarvoor hoge energie gedurende de dag vereist is

Als een werkplek kristal, Regenboog confetti Zonnesteen verhoogt uw profiel en biedt kansen voor leiderschap en promotie. Leg naast uw computer als u uw eigen bedrijf of diensten wil promoten.

Regenboog confetti Zonnesteen biedt een bron van kracht als u emotioneel afhankelijk van anderen bent, of het plotselinge verlies van een partner hebben geleden. Het  verlicht angst en stress, en beschermt tegen degenen die de uw energieën of welvaart blokkeren. Het is ook een uitstekende steen voor fobielijders, verlicht angst voor duisternis, overdekte plaatsen of de aanwezigheid van andere triggers.
Als een hanger gedragen, brengt Regenboog confetti Zonnesteen de wijsheid van het hart in harmonie met het verstand.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.