Spierbalsem-water

Spierbalsem water

€9.10

9 op voorraad

SKU: waterstenen.

Wilt u meer informatie? Kijk bij een van de volgende categorieën: , , , .

Product Description

Assortiment stenen Dolomiet, magnesiet en serpentijn voor waterbereiding. 50 gram. Werking:
Magnesium is de minerale stof die de spieren ontspant en soepel houdt. Magnesiumhoudende mineralen maken dus verkrampte spieren los, verlichten pijn en verbeteren de doorbloeding. Bij spierpijn en andere pijn door te zware inspanning, verrekking of verwonding van de musculatuur vormen deze geneeskrachtige stenen de eerste keuze. Maar niet alleen op lichamelijk niveau, ook psychisch werken magnesiummineralen ontspannend, rustgevend en stressverminderend.
Edelsteenwater met de magnesiummineralen dolomiet, magnesiet en serpentijn is dan ook het edelsteenwater voor ‘s avonds, het weekeinde en de vakantie — of na sport! Dolomiet (calcium-magnesiumcarbonaat) brengt evenwicht en tevredenheid teweeg.
Magnesiet (magnesiumcarbonaat) geeft ontspanning, geduld en verdraagzaamheid.. Serpentijn verlicht nervositeit en stress en beschermt tegen negaciviteit van buiten. Gedrieën maken deze magnesiummineralen in edelsteenwater de gebruiker los en ontspannen. En als ‘spierbalsem’ is deze melange onovertroffen.
Het edelsteenwater wordt bereid door de stenen direct in water te leggen of met de kristallenmethode. De dagelijkse dosis begint met een tot drie drinkglazen (200—600 ml) en kan tot ‘onbeperkte hoeveelheden’ worden opgevoerd.

Additional Information

Gewicht 0.00 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.