Henny van Zoest

Ik heb in dit leven nogal wat mogen leren door ervaring. Niet alles ging over rozen.
De weg naar het nu was nodig gezien de hardnekkigheid in het vasthouden van oude gewoonten, het voortdurend willen “helpen” van mensen om me heen door hen te wijzen op de andere manier om de dingen te doen, waarvan ik dacht dat deze manier beter zou zijn.
Vaak zie ik waar zij mee worstelen en dacht hen een oplossing te geven.
Nu besef ik dat mijn bedoeling goed was, echter de wijze waarop niet.
Ik heb mogen leren dat ieder mens zijn eigen lessen mag leren, en ik de ruimte daar voor mag geven om dat geheel op een eigen wijze te doen.
Het enige dat ik mag aanvullen is een andere zienswijze aanreiken of doorgeven wat de diepere oorzaak is van een probleem.
Het kiezen van de oplossing en de manier van aanpak is en blijft voor een ieder zelf.
Geven van informatie, een visie of verlichting is wat er voor mij blijft.
Dit beschouw ik dan ook als mijn taak als lichtwerker en zet mijn gave op die wijze in.

  • Door het geven van Healing
  • Doorgeven van liefde en licht
  • Begeleiding in keuze van edelstenen

Als doel om de medemens bij te staan, zodat zijn groei naar liefde en licht op een zo’n aangenaam mogelijke wijze mag verlopen.
En een ieder angst, pijn en verdriet de baas wordt.
Naast dit werk heb ik nog een prachtige hobby namelijk het slijpen en polijsten van ruwe stenen tot prachtige edelstenen of een mooie hanger.
Ik vind het leuk om de ervaring door te geven vandaar dat we op de vrijdagmiddag een workshop edelstenen slijpen en polijsten zijn gestart.
Henny van Zoest
Tel:06-53385378

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.