Staven

Staven zijn de traditionele heelmiddelen van sjamanen, genezers en magiërs. De toverstaven in mythen en legenden zouden zijn gebruikt door de hoogontwikkelde kristalgenezers van Atlantis en veel magiërs geloven dat staven uit die tijden nogmaals naar boven komen, compleet met krachtige program me ring.

Staven hebben het vermogen energie strak door hun punt te focussen. De meeste staven hebben een kunstmatige gedaante, maar zijn op natuurlijke wijze gevormd. Kristallen met lange punten zoals het krachtige laserkwarts zijn uitstekende heelmiddelen.

De geneeskracht van staven wordt danig uitgebreid als ze worden geprogrammeerd met intentie. Als u een staaf gebruikt, is het belangrijk bewust universele genezende energie door uw kruinchakra via uw arm naar uw hand te laten stromen en vervolgens in de staaf waarde energie wordt versterkt en in de patiënt overgaat. Het is kortzichtig en inefficiënt uw eigen energie voor dat doel te gebruiken, want u zult dan verzwakken en uitgeput raken en zelf genezing nodig hebben.

Showing all 4 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.