Merkaba

De merkaba is een geometrische vorm van 2 stertetraëders die in elkaar vallen, 1 met de punt omhoog en de ander met de punt naar beneden. Ieder mens heeft dit lichtlichaam, dit geometrische model, om zich heen draaien dat zorgt voor de verbinding tussen het fysieke lichaam en de morfogenetische velden van de aarde. Deze velden zijn ons holografische geheugen en bibliotheek. zonder deze velden zouden we een leeg omhulsel zijn zonder bewustzijn. Hoe beter de draaiende merkaba om het lichaam hoe beter de afstemming tussen geest en lichaam.
Het woord merkaba bestaat uit 3 woorden Mer-Ka-Ba, licht geest en lichaam. Drunvalo Melchizedek heeft de merkaba meditatie en uitleg onder het grote publiek gebracht middels zijn boeken “De geometrie van de schepping”. In het tweede deel wordt uitvoerig besproken hoe je dit lichtlichaam kunt activeren middels meditatie. Ook gaat Drunvalo dieper in over het ontstaan van de heilige geometrie en de Flower Of Life. Veel van de geometrie wordt terug gevonden in de Grote Piramide in Egypte die ook bekend is onder de naam piramide van Cheops.
De merkaba is ook ideaal om als meditatie middel te gebruiken. Door je af te stemmen op de draaiende merkaba die je draagt en deze te ervaren wordt een betere meditatie bereikt. Afstemming op de merkaba hoeft niet fysiek te gebeuren, indien de merkaba innerlijk wordt gevisualiseerd kan men hetzelfde resultaat bereiken. De merkaba is echter een moeilijke vorm en voor veel mensen is het dan ook handiger om een echt model te zien.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.