Kwartsstaaf

Een lange, heldere kwartsstaaf natuurlijk of kunstmatig gevormd, straalt zowel positieve als negatieve energie uit. Dit kristal versterkt energie en focust haar waar ze nodig is, of verdrijft haarjuist. Gebruik dit kwarts om de onderliggende oorzaak van een ongemak te ontdekken en te transformeren. Het wijst gebieden met blokkades of zwakten aan in het fysieke lichaam of de aura en behandelt ze dan.

Staven zijn de traditionele heelmiddelen van sjamanen en genezers. De toverstaven in mythen en legendes zouden zijn gebruikt door de hoogontwikkelde kristalgenezers van Atlantis en velen geloven dat staven uit die tijden nogmaals naar boven komen, compleet met prachtige programmering. Staven hebben het vermogen energie strak door hun punt re focussen. de meeste staven hebben een kunstmatige gedaante, maar zijn op natuurlijke wijze gevormd. Kristallen met lange punten zijn uitstekende heelmiddelen.. Als je een staaf gebruikt is het belangrijk bewust universelen genezende energie door het kruinchakra via jouw arm naar je hand te sturen en vervolgens naar de staaf, waar de energie wordt versterkt en in de cliënt overgaat.

Showing all 9 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.