Diamantvenster kristal

Diamantvenster kristal
Platte oppervlakken boven op een kristal worden venster genoemd. Vensters kunnen een (grote of kleine) diamantvorm hebben: ze stimuleren helderheid van geest en de ordening van informatie die wordt ontvangen uit verschillende bestaansniveaus. Als u in een diamantvenster kijkt, voelt dat u diep in uw binnenste of het stelt u in staat informatie voor een ander te Lezen.
Een echt diamantvenster is groot en verbonden met de apex en de basis. maar zelfs kleine diamantvensters kunnen het evenwicht tussen de spirituele en materiële wereld bevorderen en het dagelijkse leven gemakkelijker maken terwijl u tegelijkertijd met een grotere werkelijkheid verbonden blijft. Diamantvensters bieden een doorgang naar andere bestaansniveaus en zorgen voor een hechte band met het zelf. Ze weerspiegelen de innerlijke zijnstoestand en de oorzaken van ongemakken, en kunnen helpen iemands verblijfplaats of omgeving terug te vinden als er maar in het midden van de diamant een krachtig beeld van de persoon wordt geprojecteerd.

Showing all 13 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.