Kiezen van een edelsteen

Kiezen van een edelsteen kun je door te zoeken naar de helende werking van de edelsteen.
Mooier is het om zoals kinderen het doen puur op intuïtie, die gaan niet alles eerst beredeneren maar gaan gewoon op hun gevoel af.
Dit is de zuiverste vorm die je de edelsteen op je pad brengt die niet alleen helpt het symptoom te bestrijden maar je helpt om de oorzaak te vinden en het dus bij de bron aan te pakken.
Hoe doe je dat? Kiezen van een edelsteen.
Eigenlijk heel eenvoudig bekijk stenen uit het assortiment en kies een steen die je het meest aanspreekt dat kan dat je de kleur mooi vind of de vorm of je krijgt er een beeld bij of een warm gevoel.
Daarna ga je pas de werking van de steen lezen en indien er veel overeenkomsten zijn die je aanspreken dan is dat veelal de juiste steen.

Wees hierbij heel eerlijk naar jezelf en oordeel niet.

Indien je niet zeker bent kun je de steen in je rechter hand nemen en deze hand met de steen er ion op je hart leggen.
De linker hand hier breng je de vingertoppen van de duim en middelvinger stevig naar elkaar toe.
Als iemand anders dan deze vingers van elkaar probeert te krijgen zal dit heel moeilijk gaan als je de juiste steen gekozen hebt.

Hierna kun je bepalen of je de steen wil als hangertje of veterhanger om te dragen om je hals of met een speldje op kleding.
Ook wordt vaak een trommelsteen of knuffelsteen gedragen in de broekzak of in een buideltje.

Uiteraard willen we graag helpen met het maken van een juiste keuze echter dan zul je onze winkel dienen te bezoeken.

 

 

 

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.