Bumble Bee jaspis hanger 18914

Bumblebee Jaspis hanger 18914

€49.95

1 op voorraadWilt u meer informatie? Kijk bij een van de volgende categorieën: , , , .

Productbeschrijving

Bumblebee Jaspis hanger 18914 gewicht 25,9 ct. Afmetingen zijn 44x21x3 mm.
Handmatig geslepen hanger voorzien van zilveren oogje en clip, in deze unieke vorm. De steen is in eigen atelier geslepen en gepolijst. Het betreft een uniek exemplaar waar er maar een van is gemaakt. Iedere steen is met liefde gemaakt en geladen en zal dit verder uitstralen.

Bumblebee Jaspis is nog niet heel lang geleden ontdekt bij Mount Papandayan op West Java. Dit is één van de hoogste vulkanen van Indonesië. Deze steen is een krachtige combinatie van een aantal stenen waaronder Zwavel, Orpiment en zwarte Agaat of Jaspis en Kwarts.

Bumblebee Jaspis vertegenwoordigt ook de overwinning van bijen, omdat ze eigenlijk aerodynamisch gezien helemaal niet zouden kunnen vliegen. Bumblebee Jaspis ondersteunt de bijenvolken van de aarde die met uitsterven bedreigd zijn.

Bumblebee Jaspis helpt gevoelens van haat, wrok en jaloezie te overwinnen en vult je hart met plezier en liefde. Brengt de onderste 3 chakra’s in balans en versterkt de zonnevlecht. Ook reinigt hij je energetisch en is goed voor darmen, lever en nieren, emotioneel helpt hij bij angsten en besluiteloosheid. Elixer alleen op indirecte manier maken, is net als Malachiet giftig om te drinken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.