Versteend Hout

Versteend hout is fossiel hout waarbij alle organische componenten zijn vervangen door mineralen. De Engelse naam voor deze steen is petrified wood. Versteend hout is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking. Het bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor hebben we altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voelen we ons thuis. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn. Het bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Fysiek stimuleert versteend hout de stofwisseling en gaat overgewicht tegen. Helpt tegen artritis, griep, reuma en stofwisselingsproblemen. Goede steen om te kunnen aarden, te leren spreken vanuit het hart en voor hen die beginnen met mediteren.
Ongecontroleerd in gedachten weg te zweven.
Iets wat je begonnen bent zonder af te maken, af te sluiten.
Het werkt heilzaam, centrerend, maakt een eenvoudig leven spannend.
Moeten hoeft niet meer, en geeft tijd om na te denken, het is een uitstekende hulp bij meditatie.
Bevordert de stofwisseling, geeft de zenuwen rust en helpt bij afvallen, als slechte aarding tot overgewicht leidt.

Reinigen & opladen Een hele geschikte manier om versteend hout te reinigen en op te laden is door de steen een nachtje in de aarde te stoppen.

Sterrenbeeld Waterman

Chakra Basis chakra (1e)

Showing all 12 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.