Turkoois

Turkoois is een beschermende steen, deze steen beschermt mens en dier tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is ook een goede beschermer op reis en in de auto, u kunt een stukje Turkoois in uw auto bewaren als bescherming. Turkoois bevordert goede relaties.
Hij absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog. Hij beschermt vooral jonge kinderen en helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen. Hij waarborgt trouw in de liefde en beschermt de deugden, bevordert meditatie en vervult wensen.
De steen verkleurt bij ziekte en gevaar en brengt geluk. Het is een goede vriendschapssteen. Versterkt de goede smaak, geeft geluk, maakt tevreden, bevordert daadkracht, helpt tegen opvliegers, beschermt tegen negatieve invloeden en trekt het goede aan.
Versterkt het afweermechanisme bij virale besmettingen, zoals griep, de ziekte van Pfeiffer en verwondingen. Helpt bij reuma, gewrichtsontstekingen, krampen en spierspanningen, voor een betere doorstroming van energie en het opheffen van blokkades, ontlast het zenuwstelsel, versterkt de werking van de nieren.
Brengt rust bij prikkelbaarheid en geestelijk onevenwichtigheid en geeft bij oververmoeidheid voldoende steun om slapeloosheid te vermijden. Turkoois tegen ziektes van de luchtwegen, kanker, pijn, ziekten door te kort aan voedingsstoffen, en stoornis in doorbloedingen.

Showing 1–32 of 38 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.