Topaas

Topaas versterkt en verscherpt het verstand, helpt tegen hart- en vaatzieken en spataderen, uitputting, stimuleert de bloedsomloop en de alvleesklier, sterkt de lever en de nieren, is smaakopwekkend, versterkt de levenskracht.

Tegen slapeloosheid en vermoeidheid, ondersteunt de goede werking van de eierstokken en teelballen, tegen ontkalking en tandbederf, heeft een goede werking op de schildklier en de thymusklier.

Topaas kan gebruikt worden bij geldmagie en is een goede beschermer tegen negatieve magie en krankzinnigheid.

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. De steen bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed. Het brengt de energiebanen (meridianen) in balans en stimuleert artistieke creativiteit. Fysiek brengt de steen de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht en versterkt de zenuwen. Het stimuleert verbrandingsprocessen en smaak maar heeft ook een positieve invloed op anorexia.

Showing all 10 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.