Toermalijn

Toermalijn kan zwart, bruin, roze, groen, blauw, geel en purper van kleur zijn. Toermalijnkwarts is bergkristal met ingesloten naalden van zwarte toermalijn. Zwarte toermalijn wordt ook wel schörl genoemd, blauwe toermalijn heet indigoliet, roze toermalijn heet rubelliet en bruine toermalijn heet draviet. Roze toermalijn ingesloten door groene toermalijn heet watermeloen toermalijn.

Werking toermalijn Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra’s, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.

Naast de bovenstaande eigenschappen hebben toermalijnkwarts, watermeloen toermalijn en zwarte toermalijn  nog de volgende aanvullende eigenschappen:

Toermalijnkwarts verenigt de eigenschappen van toermalijn en kwarts in zich en is hierdoor sterk aardend en beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen brengt balans in lichaam en energielichaam (chakra’s) en lost problemen en negatieve energieën op.

Watermeloen toermalijn & roze met groene toermalijn activeert het hart chakra en bevordert hierdoor liefde, tederheid, begrip, geduld en tactvol en diplomatiek optreden en heeft daardoor een positief effect op vriendschappen en relaties. De steen verlicht emotionele pijn en angst en helpt bij emotionele problemen en depressies. Watermeloen toermalijn helpt om persoonlijke doelen helder te krijgen en tot uitvoering te brengen en heeft een positief effect op de zenuwen (bijvoorbeeld verlamming en m.s.) en vermindert stress.

Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.

Toermalijn houdt de ziel jeugdig en verhoogt de spirituele mogelijkheden tot op hoge leeftijd.
De steen helpt negatieve gedachten om te zetten in liefdevolle gedachten en daden, bevordert zelfvertrouwen en concentratie, helpt tegen duizeligheid, vallen en struikelen, bij evenwichtsstoornissen en nervositeit, troost bij verdriet.
Deze steen geeft ons doorzettingsvermogen en discipline.
– helpt bij het oplossen en weren van negatieve energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen.
– heeft een buitengewoon beschermende werking: buigt negatieve energie en elektrosmog af.
– helpt bij angsten, fobieёn, nervositeit, trauma, verwerking van verdriet en zware depressie.
– werkt ondersteunend tegen anorexia nervosa.
– helpt bij slopende ziekten, zoals multiple sclerose.
– versterkt het immuunsysteem en werkt pijnstillend.
– helpt bij artritis.
– helpt tegen bloedarmoede.
– werkt ondersteunend bij dyslexie.

Showing all 25 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.