Thuliet

Thuliet is de rozerode variëteit van Zoïsiet, en is een uitstekende steen voor kinderen.
Thuliet beschermt jonge kinderen en tieners tegen infecties, griep en verkoudheden. Thuliet sterkt ook het immuunsysteem en het hart.
Ook helpt deze prachtige rozerode steen bij examenvrees en sterkt hij het inzicht. Het is een zeer liefdevolle steen, die natuurlijk ook geschikt is voor volwassenen.

Thuliet uit Leksvik in Noorwegen is één van de populairste geïmporteerde Europese edelsteensoorten in Amerika, samen met de Stone-henge “Blue Prasioliet” vormen de twee , de nummer 1 en 2 van populairste edelstenen uit Europa! Ook in NL/Be is Thuliet populair.
Thuliet is een soort van variant op zoisiet en is opaak en roze van kleur. Thuliet stimuleert levenskracht, passie, sensualiteit en seksualiteit en helpt je genieten van het leven in al haar facetten van schoonheid. Het is een goede steen om bij je te dragen als je aan iets nieuws wilt beginnen. Het geeft moed en kracht en helpt om weerstanden als uitdagingen te zien en ze te overwinnen. De steen maakt de meeste mensen creatief en vindingrijk en helpt bij het vinden van oplossingen. De steen maakt avontuurlijk, extravert, nieuwsgierig en romantisch. Fysiek heeft de steen een geringe positieve werking op de vruchtbaarheid, eierstokken, teelballen en geslachtsorganen. Het bevordert genezing en versterkt het zenuwstelsel. Samenstelling: Ca2Al3(SiO4)(Si2O7)O(OH), hardheid: 6-6,5 & dichtheid: 3,2-3,4.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.