Super-7

Super Seven  Werking van de Super 7: Chakra Alle. Sterrenbeeld Alle Weldadig voor verrijzingswerk, harmoniseert het lichaam, immuunsysteem, natuurlijk healingsysteem van het lichaam. Super 7 heeft, naar verluidt, de hoogste vibratie die ooit bij een kristal is aangetroffen, en helpt de evolutie van de aarde. Het is een spirituele krachtcentrale en een zeer verzachtend en voedend kristal. Het heeft niet alleen de algemene eigenschappen van amethist, rookkwarts, kwarts, rutiel, Goethiet, lepidochrosiet en cacoxeniet, maar opent ook metafysische vermogens en versterkt alle soorten spiritueel werk. De steen zuivert alle chakra’s en de auralichamen, brengt ze in evenwicht, voorziet ze van energie en brengt ze op een lijn met de hoogste vibraties. Het is een krachtige steen voor het healen van fysieke, intellectuele en spirituele aandoeningen en om de ziel weer in contact met het goddelijke te brengen. Super 7 hoeft nooit te worden gereinigd of bijgeladen. Hij steunt en verhoogt de vibratie van elk kristal in zijn omgeving. Zelfs het kleinste stuk heeft de vibratie van het geheel en herinnert ons eraan dat ook wij een deel van een groter geheel zijn. Kleine punten verschuiven het vibratieniveau van de planeet en van alles wat er op is; ze zijn zeer krachtig voor zelfhealing en voor het openen van spirituele werkelijkheden. Deze punten zijn te gebruiken als raster van gebieden waarin de energie van de aarde of de gemeenschap verstoord is, zoals bij terroristische activiteit. In veel stukken van super 7 bevindt zich een spiritueel wezen en ze vormen een verbinding met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Opmerking: super 7 is een steen met een hoge vibratie.

Super Seven troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijnste vibraties. Dit krachtige steentje helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.