Sugiliet

Sugiliet: Wanneer je je eigen onderbuik (basis en 2de chakra) nog niet helemaal voor jezelf kunt houden. Als je er te weinig bent of staat voor jezelf. (geloof en vertrouwen in jezelf, bemind worden, liefde voor je innerlijk kind voelen, staan in je voeten en in je basis, in je Kracht, automonie, eigenwaarde) terwijl het in je Hart allang al klaar kan zijn.
Als je niet genoeg in je onderste chakra’s leeft dan kan er energie van anderen in je onderbuik stromen en kan je eigen hoger Licht er niet in. Met Sugiliet kan de hogere energie door het 1-ste en 2-de chakra gaan en staan deze chakra’s niet constant open voor anderen. (je gevoel functioneert dan nog vanuit overleven i.p.v. LEVEN). Sugiliet helpt dus ook sneller gronden en je aura en energie schoon te houden.
Sugiliet op het onderlichaam kan vertrouwen geven in het eigen gevoel en lichaam, zorg dragen voor het eigen lichaam, je plek innemen, niet jezelf vergeten, etc.
Herhaal dan geregeld (minimaal 3 maanden, 1x p.w.) een Sugilet-chakra legging en/of draag een knuffelsteen met je mee. Want LEVEN i.p.v. overleven met je gevoel en innerlijk kind. Je onderste chakra’s in je zelfkracht en gevoel te zetten; dat moet er ingeslepen worden, door alle lagen heen, totdat het lichaam het zelf draagt. De Sugiliet gaat op een rustige manier door alle stukjes heen. Sugiliet is verder ook nog goed bij fobische angsten.

Enige resultaat

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.