Stauroliet

Stauroliet is bekend als het elfenkruis. Het zou gevormd zijn uit de tranen die elfen vergoten toen ze het nieuws van Christus’ dood hoorden. Traditioneel is deze beschermende steen een talisman die geluk brengt. Het versterkt rituelen en wordt bij witmagische ceremoniën gebruikt. Het zou toegang hebben tot de oude wijsheid van het Midden Oosten. Deze steen verbindt de fysieke, etherische en spirituele niveaus en communicatie ertussen.
Op psychisch niveau is stauroliet bijzonder nuttig voor het opheffen van stress. Het verlicht depressies en verslavingen, en biedt tegenwicht aan de neiging over te werken en te veel energie in iets te steken.
Fysiek is stauroliet een uitstekende Steen voor mensen die willen ophouden met roken en de gevolgen van roken willen tegengaan en opheffen. Het helpt u de verborgen redenen voor verslaving aan nicotine te begrijpen en biedt aardende energie voor luchtige mensen die nicotine hebben gebruikt om zich in de aarde te verankeren.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.