Spectroliet

Spectroliet heeft een hogere vibratie dan labradoriet. Het helpt je in je kracht staan en verwijdert energie die niet bij je hoort uit je energieveld. Het beschermt daardoor nog beter tijdens spirituele activiteiten. Spectroliet helpt je bij zelfreflectie en helpt je contact maken met vorige levens. De steen heeft ook een positieve invloed op slaapproblemen veroorzaakt door psychische of mentale overbelasting en stress.
Geeft het gehele energiesysteem een bad met een volledig spectrum van licht en voedt dit; vernieuwt en verfrist het perspectief;
Helpt de schittering in het dagelijkse te zien en het goddelijke in het gewone.

Spectroliet is een Finse edelsteen met specifieke kenmerken en werking. Spectroliet is de Finse variant van Labradoriet, wordt gevonden op dezelfde noorderbreedte als Labradoriet, maar dan aan de Europese kant van de oceaan. het kleurenspel is meer uitgesproken dan bij Labradoriet en komt voor in alle tinten groen en blauw. De steen heeft een beschermende werking; het weert negativiteit van buitenaf.  Spectroliet vertoont een rijker kleurenpalet dan labradoriet (dat toont alleen tinten van blauw-grijs-groen) en hoge labradoresence. Spectroliet was aanvankelijk een merknaam voor materiaal gedolven in Finland, maar wordt soms ten onrechte gebruikt om te beschrijven labradoriet wanneer een rijkere weergave van kleuren aanwezig is, ongeacht de plaats: bijvoorbeeld, heeft labradoriet met de spectroliet spel van kleuren ook gemeld uit Madagascar het verschil tussen de Finse Spectroliet en andere labradorieten is dat Finse Spectroliet `s kristallen hebben aanzienlijk. sterker kleurigheid dan andere labradorieten veroorzaakt door de zwarte basiskleur van Spectroliet veldspaat; de andere labradorieten hebben meestal de transparante basiskleur. Spectroliet vaak gesneden als lapidaire cabochon, vergelijkbaar met gewone labradorite, om het effect te verbeteren en wordt gebruikt als een edelsteen.

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.