Sodaliet

Sodaliet creëert een brug tussen het bewustzijn en het onderbewuste om zo de gevoelens van schuld en boete volledig te elimineren en het spirituele leven te versterken.
Helpt bij onrust, prikkelbaarheid, oververmoeidheid en angstgevoelens.
Maakt rustig, brengt het intellect in evenwicht, versterkt het zelfvertrouwen en verhoogt de standvastigheid.
Stabiliseert overgevoelige personen en brengt verhelderende inzichten en leidt tot innerlijke vrede. Werkt rustgevend bij alle problemen die verband houden met zenuwziekten. Ondersteund de functie van de pancreas, de lever en de nieren.
Heeft een positieve invloed op de teelballen en eierstokken.
Geeft rust en bevorderd een gezonde nachtrust.
Werkt bloeddrukverlagend en verbetert het cholesterolgehalte, oorsuizingen en duizeligheid die daardoor worden veroorzaakt verminderen ook.
Werkt harmoniserend op de endocriene klieren en de stofwisseling.
Deze steen is sterk verbonden met de materie. Als de kleur sterk verbleekt is de steen uitgewerkt. Om de kracht van Sodaliet te versterken kan een andere blauwe steen ca. 2 centimeter lager gedragen worden.
Sodaliet heeft een donkerblauwe tot grijsblauwe kleur met soms wat witte aders er in. Het is een steen die niet zoveel gebruikt wordt, omdat in veel gevallen de Lapis Lazuli een sterkere werking heeft. Zijn diepblauwe kleur is rustig en kalmerend en vooral bij een te hoge bloeddruk kan de Sodaliet uitstekende hulp bieden. Ook voor het versterken van het derde oog is de Sodaliet een goede steen en kan vooral een exemplaar met witte adertjes heel verdiepend werken. De Sodaliet maakt dat er dieper ‘naar binnen’ gekeken kan worden. Voor gejaagde mensen kan een wat grotere Sodaliet die op het bureau gelegd of in de zak meegedragen wordt heel rustgevend zijn.
Voorbeelden van andere toepassingen: Bevordert trouw en is goed tegen overgevoeligheid. Kalmerend in algemene zin.

Showing all 7 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.