Smaragd

Smaragd zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Het elimineert negativisme en zet aan tot positieve daden. Door de intentie te focussen en het bewustzijn te verheffen leidt het tot positieve actie. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Traditioneel werd van smaragd gezegd dat het beschermde tegen betoveringen van magiërs en dat het de toekomst kon voorspellen. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te kunnen bieden.
Het is een steen die herstelwerk verricht en negatieve emoties kan genezen. Het vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten en is erg nuttig bij aanvallen van claustrofobie. Smaragd biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Het helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is.
Smaragd bevordert herstel na een infectieziekte. Het is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Smaragd heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes, en kan ook als tegengif bij vergiftigingen worden gebruikt. Om de hals gedragen zou smaragd epilepsie afweren.
Overal waar het evenwicht is verstoord helpt de smaragd dit weer terugbrengen.
Smaragd verbetert het gezichtsvermogen, oogklachten, epilepsie, tegen staar, sterkt het verstand.
Helpt bij slapeloosheid en misselijkheid.
Sterkt het hart, sterkt het geheugen.

Showing all 4 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.