Silicium

Silicium De kleur is glanzend metaalachtig grijs. Silicium verlicht en geneest in het bijzonder ziekte die door druppel infectie zoals verschillende griepvirussen van het type A, B en C opgeroepen worden. Silicium werkt als een vaccinatie en verlicht in een snel tempo reeds uitgebroken ziekte, zoals door griep veroorzaakte koorts, hoofdpijn, een lamlendig gevoel dat in verbinding staat met rillingen. Een gebrek aan eetlust kan door zuiver Silicium, soms ook samen met andere geneeskrachtige stenen, verzacht en genezen worden. Dit geldt ook voor een virale infectie en buikgriep. Vooral in zuidelijke vakantielanden werkt Silicium uitstekend tegen daar ontstane infecties. Ook besmetting wordt tegengegaan.
Mensen waar bij bekend is dat in de familie ziekten als Parkinson voorkomt of die leiden aan chronische holte ontstekingen zouden permanent gebaat zijn met een Siliciumsteen.
Werking op de psyche: reinigt en beschermt ons organisme tegen lichamelijke en geestelijke stress. Het maakt de zenuwen rustig en zorgt voor een hoge mate van ontspanning.
Chakra: Silicium geeft veel harmonie en ontspanning aan kruinchakra en zonnevlecht.
Tijdens meditatie zal een ontspannende lach opgewekt worden.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.