Seraphiniet

Seraphiniet (of Serafina, zoals hij ook wel genoemd wordt) is een van de meest vooraanstaande Helende edelstenen van deze Tijd.

Seraphiniet dankt z’n naam aan de hoogste orde van engelen, de Serafijnen (Seraphim),  aangezien de zilverachtige tekeningen zoveel lijken op de vleugels van engelen en z’n energie trillingen je verbinding met het engelenrijk ondersteunt.

Deze Verbinding voel ik zo zo duidelijk wanneer ik met Seraphiniet samenwerk, de zachtheid en de oneindig Liefdevolle Energie van de Serafijnen, die hun Liefdevolle Boodschap lijken te spreken en Zijn, in gedaante van de Serafiniet…

Slechts pas geleden ontdekt in Rusland, is Serafiniet een prachtig en geweldig steenWezen om het fysieke lichaam op een lijn te brengen met Licht Energie.

Het diepe groen van deze edelsteen is Chloriet (in feite Clinochloor) dat extreem Helend is en resoneert met de Hart Chakra.

Deze edelsteen helpt je dus in feite met je te her-Inneren dat je al Heel Bent, door je te laten Zien en Ervaren, dat je, door je gedachten over ziekte en gebrek, te ont-maken, jezelf kunt Helen.

Showing all 9 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.