Septarie

Septarie
De voedende, kalmerende energie is een uitstekende ondersteuning voor zelfkoestering. Septarie zorg voor anderen en voor de aarde: de grijze samengroeisels zorgen voor een verbinding met de energie van devas. Het kristal brengt de zuiverende en versterkende kwaliteiten van calciet, de aardegenezende en aardende kenmerken van aragoniet en de voedende, stabiliserende energieën van chalcedon samen. Deze vreugdevolle steen ondersteunt u terwijl u op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. Omgekeerd zal het kristal uw creativiteit aarden als u uw ideeën nooit concreet kunt maken.
Dit ideale NLP-kristal helpt bij herschikken en herprogrammeren. Het leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Nuttige steun tijdens spreken in het openbaar, omdat het kristal ervoor zorgt dat ieder individu in het publiek zich persoonlijk aangesproken voelt. Houd het kristal bij u en u houdt het publiek in de palm van uw hand. Dit kristal verbetert ook uw communicatievermogen in de groep. Naar verluidt werd het gebruikt om genezende vibraties binnen drummende en zingende groepjes in stand te houden. Septarie vergroot de cohesie binnen elke spirituele groep. Genezers gebruiken het om te diagnosticeren en voor inzicht in de oorzaak van ongemak. Uitermate geschikt voor het stimuleren van de zelfgenezende kracht van het lichaam.
Positieve invloed op Seizoensafhankelijke aandoeningen, zelfgenezing, cellulair geheugen, metabolisme, gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten, hart, geopathische stress.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.