Schalenblende

Werking Schalenblende:
Is goed voor de huidvorming, de stofwisseling.
Tegen achterhoofdspijn, astma, eczeem, gewrichtsaandoeningen, hartkloppingen, hoofdpijn, huidkloven, ischias (vooral samen met malachiet), jicht, klieraandoeningen, ontstekingen, psoriasis (vooral samen met zonnesteen), slapeloosheid, suikerziekte, verkoudheid, winterhanden en wintervoeten.
Versterkt de luchtwegenweerstand.

Schalenblende helpt grote veranderingen in het leven te doorstaan. Hij doorbreekt oude patronen en stimuleert het aanpassingsvermogen in nieuwe situaties. De steen helpt bij piekeren en slapeloosheid door het niet stop kunnen zetten van gedachtes. Schalenblende heeft een positieve werking bij uitputting, zwak voelen, moedeloosheid, angst en innerlijke onrust en bevordert abstract denken, de concentratie, intuïtie, spontaniteit en communicatieve vaardigheden. Fysiek heeft de steen een positief effect op de ontwikkeling van de hersenen, het netvlies, regeneratie en wondherstel. Ook werkt hij positief op de smaak, reukzin, het immuunsysteem, diabetes, prostaatklachten en de geslachtsklieren.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.