Scapoliet

Staren naar blauw scapoliet werkt zeer kalmerend, waardoor u diep in uzelf kunt duiken om de bron van problemen uit dit of een vorig leven te vinden. De steen herschikt de emotionele blauwdruk, verwijdert de effecten van oude emotionele trauma’s en haalt ze uit het emotionele lichaam, wat in fysiek opzicht een genezende werking heeft. Scapoliet bevordert de losmaking van geblokkeerde energie’ in het lichaam, vooral in benen en aders.
Scapoliet verwijdert blokkades in de linkerhersenhelft, verbetert het analytisch denken, stimuleert onafhankelijkheid en het bepalen van haalbare doelen.
Blauw scapoliet overwint zelf- sabotage, bevordert transformatie en biedt helderheid in hetgeen in elke situatie nodig is.
Een uitstekende steen om te programmeren als u bewuste verandering voor ogen heeft.
Positieve invloed op dyslexie, postoperatief herstel, cellulair geheugen, opname van calcium, spataders, onrustige benen, cataract, glaucoom, botaandoeningen, schouders, incontinentie.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.