Robijn

Robijn geeft een opwekkende, warme en creatieve energie, die tot loutering en transformatie leidt. De steen brengt een harmonieuze verbinding tussen seksualiteit en spiritualiteit, waardoor nieuwe vormen van beleven ontsloten worden. Granaat geeft gedrevenheid, wilskracht, zelfvertrouwen en succes. Hij prikkelt de seksualiteit en draagt er aan bij deze tot een transformerende, opbouwende kracht om te vormen.  Helpt bij aandoeningen van de geslachtsorganen en stimuleert de bloedsomloop.

De Robijn is rozerood tot blauw rood. Het rood van de Robijn is stralend en warm, heel positief als hij goed en onbaatzuchtig gebruikt wordt. Vooral voor zwakke, willoze mensen is het een goede helper om meer doorzettingsvermogen te krijgen. De andere kant van de Robijn is er ook en daar moet goed rekening mee gehouden worden bij het gebruik.Het is eigenlijk heel logisch dat bij mensen die zelf al dominant en temperamentvol zijn, en ook nog uit zijn op macht, deze Robijn een teveel aan rood kan veroorzaken. Dan ontstaat jaloezie, drift, agressie en machtsmisbruik. Pas dus altijd op met het kiezen van een Robijn.Als het zoeken naar kracht en warmte is, dan is het wel goed om voor de Robijn te kiezen. En zeker tijdelijk om weer wat extra kracht te krijgen na een moeilijke periode kan de Robijn een plezierige steen zijn om te dragen. Er is wel verschil in werking tussen de heel zuivere, heldere  edelsteen Robijn en de dichte halfedelsteen Robijn. De heldere geeft meer geestelijke kracht en de dichte richt zich meer op de versterking van de lichamelijke kracht.Voorbeelden van andere toepassingen: Verdrijft melancholie, voorkomt een miskraam, is  hartversterkend, goed tegen vermoeidheid, geeft moed en sterkt de wilskracht.

 

 

Showing all 21 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.