Rhodoniet

Rhodoniet is roze tot rood van kleur, vaak met zwarte aders. De steen is doorschijnend tot doorzichtig met een glasachtige tot parelmoerglans. De doorzichtig roze kwaliteit is erg zeldzaam.

Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten. Rhodoniet schenkt spirituele wondheling.
Helpt om vergiffenis te schenken. Bevordert het begrip voor anderen.
Ondersteunt de genezing van wonden, bloedingen en insectenbeten. Versterkt de spieren, het hart en de bloedsomloop. Ondersteunt de behandeling van ziekten van het auto–immuunsysteem en maagzweren. Verhoogt de weerstand en de stofwisseling. Leidt je naar duidelijke inzichten en laat de eigen mogelijkheden tot ontwikkeling komen.
Verbetert en versterkt het geheugen. Rhodoniet ondersteunt de geestelijke processen, vooral het positief denken.
Geeft ondersteuning aan verlegen en gevoelige mensen die niet zo snel voor zichzelf opkomen.
Helpt tegen prikkelbaarheid die geen duidelijke oorzaak heeft.
Geeft verlichting van pijn bij krampen.
Transpiratie wordt verbeterd waardoor huiduitslag kan verdwijnen.
Helpt cholesterol te verlagen. Verlaagt de bloeddruk en brengt het calciumevenwicht in balans.
Heeft direct invloed op de bijschildklier en daardoor op de kalkaanmaak in het lichaam.

Showing all 8 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.