Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is helemaal roze en heeft soms wat witte adertjes.

De kleur van deze stenen is prachtig intens roze en veel feller dan de zachtroze kleur van het rozenkwarts. Ze helpen goed tegen geestelijke onrust en verwarring en ze geven rust en structuur. Er ontstaat weer een grip op lichaam en geest. De Rhodochrosiet heeft een uitstekende werking bij emotionele storingen die zich hebben vastgezet in het lichaam. De steen zal er voor zorgen dat er op een heel zachte manier een doorbraak zal plaatsvinden, de blokkades opgeheven worden en energie weer goed kan doorstromen. Vooral de Rhodochrosiet met witte adertjes erin is daar geschikt voor en een goede energiegeleider. Als die blokkades dan zijn doorbroken en de energie weer goed kan doorstromen, verdwijnen vaak ook de lichamelijke klachten die aanwezig waren, zoals maagzweren en hartkloppingen. Het meest bekend is de steen echter vanwege de gunstige invloed die hij heeft bij de ziekte van Parkinson en bij multiple sclerose. Deze zeer ernstige ziekten genezen niet door het dragen van deze steen. Wel is gebleken dat de onrustige reflexen rustiger worden waardoor het bijvoorbeeld weer mogelijk is om zelf te schrijven of om weer ‘vaster’ te worden. Verhoogt de creativiteit en de intuïtie. Stimuleert de energiedoorstroming naar de zonnevlecht en het voorhoofdchakra en ondersteunt de meditatie. Beschermt mediamieke mensen en waarborgt geestelijke rust. Geeft vooral geestelijke steun aan mensen die om allerlei redenen uiterst prikkelbaar geworden zijn. Helpt bij drempelvrees en andere angsten te overwinnen.

Kinderen krijgen hun levenslust, levendigheid en optimisme terug.Verlegen kinderen worden gestimuleerd zich in de groep te manifesteren. Sterkt het geheugen en zorgt voor een vlotte energiedoorstroming naar de hersenen. Heeft een positieve invloed op het leven in het algemeen.
Rhodochrosiet versterkt het lichaam en helpt met name ’s morgens weer op gang te komen.Geeft verlichting bij pijn door artrose en artritis. Zorgt voor een goede doorstroming van de luchtwegen bij aanvallen  van astma en neusverstoppingen.

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.