Onyx

De werking van deze soorten is verschillend, al hebben ze in ieder geval een ding gemeen; het zijn stenen die horen bij het ‘aarden’ en het stoffelijk lichaam.

De zwarte Onyx is een steen die goed is voor mensen die moeite hebben met de concentratie, chaotisch zijn en zich snel laten afleiden. Mensen die niet goed geaard zijn, dus niet met beide benen stevig op de grond staan, hebben veel aan de zwarte compacte Onyx. Het maakt ze goed geworteld, ernstig en doelbewust. Mensen die nogal somber zijn, kunnen beter geen Onyx dragen, omdat ze hier nog somberder van kunnen worden.

De zwart-witte Bandonyx is een steen die door zijn afwisseling van witte en zwarte banden een goed evenwicht tussen die twee polen in zich heeft en dat ook bij de drager zal bevorderen. Ook zeer geschikt tegen oorsuizingen.

De Sardonyx, de bruin-wit-zwarte Onyx, is een steen die ook nog steeds gebruikt wordt om te ‘aarden’, maar er vooral voor zorgt dat iemand een aangenaam mens wordt, succes in zaken bevordert en vrienden aantrekt.

Voorbeelden van andere toepassingen:

Tegen ongevallen, doofheid, oorsuizing en bevordert concentratie. Ook een grotere steen die niet op het lichaam gedragen kan worden, maar bijvoorbeeld in de zak wordt gedaan, kan heel plezierig zijn.

De Onyx kan gebruikt worden om de concentratie te bevorderen..

Showing all 15 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.