Obsidiaan

Werking van de Obsidiaan: Er zijn verschillende soorten Obsidiaan, namelijk; zwarte (Apachetraan), zwartbruine (Mahonie), zwart met zilver (Zilver) en zwart met goud (Goud). Ook de prachtige regenboog Obsidiaan.
Obsidiaan is een steensoort waar we heel veel van kunnen leren, maar dat alleen gebruikt mag worden door mensen die op de hoogte zijn van de uitzonderlijke magische kracht van deze steen. Vooral de zwarte Obsidiaan hanger  is erg sterk van werking en is gericht op het laten zien van de eigen aard. Deze steen confronteert met de enige echte waarheid van het ego.
Hij werkt als een magneet die de krachten van de geest omzet in bewuste daadkracht.
Op die manier worden de geestkrachten geaard en er ontstaat een verbinding die de deuren opent naar de eigen mogelijkheden. Alles schijn en illusie verdwijnen en alleen de echte waarheid blijft over. Dat is natuurlijk erg positief te noemen, maar het gaat lang niet altijd zachtzinnig en goede begeleiding bij dit proces is daarom erg belangrijk. Obsidiaan laat de ware aard van de kleur zwart zien. Zwart wordt vaak gezien als negatief, beangstigend, duister en is de kleur van de rouw en de zwarte magie. Zwart heeft ook een positieve kant. In het Oosten is het juist de kleur van de geboorte, de kleur van de hoogste graad van meesterschap. Iedereen moet het proces van de waarheid meemaken, het licht en donker kunnen niet zonder elkaar, denk maar aan Yin en Yang.
Het is een steen die het mogelijk maakt om heel geconcentreerd te blijven functioneren in deze gejaagde wereld, maar ons eerlijk onze eigen waarheid laat zien.
Een waarschuwing is ook hier weer op zijn plaats. Wees bewust van de sterke confronterende kracht van deze steen en gebruik hem niet zo maar voor de grap, want dan kan de confrontatie wel eens niet zo leuk zijn. Voor kinderen is deze steen altijd ongeschikt.
Voorbeelden van andere toepassingen: Mediteren met Obsidiaan kan ook. Een Apachetraan is hiervoor heel geschikt. Het is wel aan te raden om na de meditatie met de Obsidiaan altijd Bergkristal te gebruiken om een goed evenwicht tussen donker en licht te krijgen.
Obsidiaan tegen bacteriën, ontstekingen, infecties, maagzweren, voor darmen, spierstelsel, spijsvertering, geeft levenskracht, is aardend en beschermt, helpt bij oogklachten en bevordert het gezichtsvermogen. Bij een te lage bloeddruk, gaat ontkalking tegen en bevordert het herstel van de huid na verwondingen, ondersteunt de werking van de luchtwegen en helpt bij verkoudheid en griep. Werkt goed bij problemen met het zenuwstelsel, stimuleert de werking van de alvleesklier, de lever en de nieren. De steen heeft een positieve invloed bij bloedarmoede, bleekheid en pijnlijke menstruatie. Ondersteunt genezingsprocessen en bevordert volledig herstel. Obsidiaan is een grondende steen en een zeer sterke meditatiesteen. Obsidiaan wordt geassocieerd met de innerlijke mysteriën van de Godin.
Bij het aanschaffen van deze steen moet u echt op uw hoede zijn, de doorzichtige, kleurloze Obsidiaan met een blauwe gloed, kan zeer eenvoudig nagemaakt worden. Deze steen stimuleert het keelchakra en kan gebruikt worden om de communicatie te versterken. Maar ook bij het vergroten van de intuïtie is deze steen uitermate geschikt,

Showing 1–32 of 42 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.