Nunderiet

Nunderiet is een mix van bruine Andalusiet kwarts en Epidoot (New South Wales Australia). een relatief onbekende edelsteen, maarvoor de kenner zeer waardevol en gewaardeerd.
Kan een bijdrage leveren aan het genezingsproces (zoals ook bekend van de combinatie epidoot-unakiet).
Nunderiet is weldadig voor de algehele constitutie. Helpt om goed geaard en kalm te blijven in tijden van onrust. Emotioneel opbeurend. Stimuleert de interactie met mensen en het deelnemen aan groepen.
Ontwikkelt het gevoel van spiritueel bewustzijn.
Nunderiet is een steen van hoop en moed.
Hij helpt bij het behalen van goede prestaties
Verlicht pijn en stimuleert de genezing bij verzwikking en kneuzingen en pijntjes.
Ook perfect bij veranderingen of multidimensionaal reizen. Nunderiet helpt je om je doel te bereiken en trekt hiervoor gelijkgestemde mensen aan. Hij helpt bij energie verschuivingen naar een andere trilling en zorgt ervoor dat processen in deze tijd afgewerkt worden, maar alles vanuit het hart. Hij helpt je bij het maken van keuzes en je pad te lopen. Het epidoot zorgt ervoor dat alles wat je op je lever hebt eruit komt. Als je moeite hebt om te uiten wat er speelt gebruik een Nunderiet dan samen met een blauwe steen. Samen met een shatuckiet of een Quantum Quatro helpt hij je om alles te transformeren. Nunderiet is beschermend tegen paranormale aanvallen. Hij maakt de aura schoon, vult deze met licht en creëert een beschermend schild. Goed voor mensen met weinig zelfvertrouwen, hij geeft moed om zonder angst door te gaan. Nunderiet werd traditioneel gebruikt om het weer aan te roepen. Dus te laten regenen in tijden van droogte of de zon in tijden van regen. Goed voor de lever, de nieren en de milt. Nunderiet werkt pijnstillend en versterkt het immuunsysteem. Tevens balanceert het de waterhuishouding en de zuur/base balans.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.