Muskoviet

Muskoviet is een intens spirituele steen die het zelfbewustzijn en het vermogen onvoorwaardelijk van uzelf te houden vergroot. De component fenakiet heeft een zeer hoge vibratie — gekoppeld aan de Akasha-kronieken en spirituele meesters — reinigt het etherische lichaam en helpt bij interdimensionale reizen.

Deze combinatiesteen vormt de sleutel tot uw realiteitsverandering, aangezien spiritueel inzicht in fysieke expressie wordt geaard. De aard van deze steen is blijmoedig en herinnert u eraan dat u uw spirituele ontwikkeling en het aardse leven niet al te serieus hoeft te nemen, en dat spirituele groei ook leuk kan zijn. De geest van deze steen vergezelt u terug naar een droom, wijst op de diepere implicaties terwijl u die droom bewerkt ten behoeve van een vruchtbare uitkomst. De component veldspaat is uitermate nuttig als u het verleden wilt loslaten, vooral ingewortelde mentale en spirituele patronen uit vorige levens. Het herprogrammeert het cellulaire geheugen en maakt het fenakiet mogelijk het pad te effenen naar een veel dynamischer leven.

Positieve invloed op onvoorwaardelijke liefde, overwinnen van ascese, herschikking van etherische blauwdruk, cellulair geheugen, huid, spieraandoeningen.

Enige resultaat

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.