Moldaviet

Moldaviet versmelt buitenaardse energieën met moeder Aarde en neemt je mee verbuiten jouw beperkingen en grenzen. Hij wordt sinds de ijstijd gebruikt als talisman en amulet voor geluk en vruchtbaarheid en is dan ook een steen voor de Nieuwe Tijd. Moldaviet brengt je in contact met je Hogere Zelf en met buitenaardse wezens.  Moldaviet heeft zijn eigen kosmische verbinding, die je in contact brengt met Verrezen Meesters en kosmische boodschappers. Het is een steen voor gevoelige mensen die moeite hebben met incarnatie op aarde en helpt bij onthechting aan zekerheden zoals geld en zorgen voor de toekomst. Moldaviet bevrijdt je van vastgeroeste en verouderde overtuigingen en kan hypnotische bevelen uit het verleden neutraliseren. Geeft toegang voor informatie uit de Akasha Kronieken en kan het lichtlichaam downloaden , deze verwerkt en helpt dit bewust te worden.
Het brengt mededogen, veiligheid, empathie, het geschenk in een ziekte vinden, diagnose en helpt bij een emotioneel trauma.

Showing all 2 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.