Malachiet

Werking van Malachiet:
Deze steen is felgroen van kleur. Malachiet is heel goed voor mensen met reumatische aandoeningen.
Ook bij hoofdpijn die veroorzaakt wordt door een teveel aan urinezuren helpt het malachiet uitstekend.
Omdat de Malachiet groen is, hoort hij bij het midden (hart) en neutraliseert zo een teveel aan rood of blauw.
Tijdens een chakralegging kan de Malachiet goed gebruikt worden om weer evenwicht te krijgen.
Wel moet altijd, net zoals bij de Agaat en de Jaspis, goed gelet worden op de belijning van de Malachiet. Ook hiervoor geldt weer dat de strakgelijnde Malachiet beter is voor iemand die wat chaotisch is en een grillige Malachiet beter is voor starre en rechtlijnige mensen.
Voorbeelden van andere toepassingen:
Helpt bij artritis en artrose, bij gewrichtsontstekingen, menstruatiestoornissen (onregelmatig), is vochtafdrijvend en heeft een gunstige uitwerking op het gezichtsvermogen.
Malachiet versterkt onze verbinding met de kosmos heel sterk.
Is de boodschapper van spirituele kracht en harmonie. Wordt contactsteen genoemd omdat hij het vermogen heeft zijn eigen spiritualiteit te ontdekken en te verbeteren en opent daardoor een nieuwe wereld van mogelijkheden. Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, botbreuken, epilepsie en problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.

Showing all 14 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.