Larimar

Het hogere zijnsaspect kunnen leven door alle chakra’s heen.
Larimar is een steen die de vreedzame uitstraling van de zacht blauwe Straal doorgeeft.
Het wordt gevonden op een eiland in de Caribische zee. Net als bijvoorbeeld Sugeliet, wordt het maar op één plek op de aarde gevonden en dient de kristal een uniek doel voor de mensheid. Bij het invoelen van de Larimar, vertelt deze dat het verbonden is met Atlantis. Ooit heeft in de buurt van de vindplaats van de Larimar de Atlantische beschaving gefloreerd. De Atlantische beschaving leefde toen volledig vanuit de harmonie van hun hogere 3 chakra’s. De zonnevlecht was nog maar nauwelijks ontwikkeld. Hierdoor heeft deze beschaving het hogere zijnsaspect kunnen leven vanuit het hart. De Larimar brengt deze trilling weer terug naar de mensheid, maar nu in samenwerking met de zonnevlecht en de onderste 2 chakra’s. Het hogere zijnsaspect kunnen leven door alle chakra’s heen.

De Larimar bezit de essentie van zowel Water als Lucht. Water staat voor emoties en Lucht voor gedachten en Spirit. De Larimar brengt de relatie met zowel de emoties van het hart als met de gedachtes van de geest op een harmonieuze hogere trilling.
De Larimar herstelt de goddelijke verbinding tussen gedachte en gevoel.
Een verbinding van vrede die hart en geest verenigt in de kalmte van de lichtblauwe Straal.
Negatieve gedachten veroorzaken turbulente gevoelens. Op dezelfde manier kunnen onevenwichtige emoties de geestes-waarneming vertroebelen. De Larimar is als een engelendraad die de indrukken van vreedzame harmonie weeft tussen het hart en het verstand. De Larimar helpt bij het oplossen van iedere vorm van innerlijk conflict.
Harmonie is het resultaat, innerlijk zowel als met de schepping om je heen.
De Larimar helpt heel goed bij mensen, die angstig zijn, een hoge bloeddruk hebben, gespannen zijn, zich klein en kwetsbaar voelen, die hun gedachten of fantasieën niet goed geaard hebben, mensen die moeite hebben zich hier op aarde thuis te voelen, zich afgescheiden voelen. De Larimar brengt alles Thuis bij jezelf en in verbondenheid met al wat is. Je herinnert je en je voelt duidelijker het grote Engelenwezen die je bent. Je voelt en ervaart de onvoorwaardelijke liefde die jij bent.
De Larimar is vulkanisch van aard en ontstaan in een hete vurige bron, en toch kent het de zachtste en koelste blauwe kleur dat je je kunt voorstellen. De Larimar leert ons hoe we de vurige energie in onszelf kunnen afkoelen met liefde. Het kalmeert verhitte emoties zoals kwaadheid, frustraties, wellust, hebzucht. De Larimar blust de hete vuren van de zonnevlecht en neemt de blauwe plekken van de emoties, van het innerlijk kind in zich op.

De Larimar kan op elk chakra gedragen worden: om de excessen van een chakra te kalmeren en om de deficiënties van een chakra te openen.

Behalve witte, wolkachtige netvormige insluitingen, laat de Larimar soms ook rode of groene patronen zien. Deze stenen zijn bijzonder goed voor mensen die zacht, vriendelijk en non-assertief zijn en daarom het risico lopen om overgelopen te worden.

De Larimar kan op elk chakra gedragen worden: om de excessen van een chakra te kalmeren en om de deficiënties van een chakra te openen.

Behalve witte, wolkachtige netvormige insluitingen, laat de Larimar soms ook rode of groene patronen zien. Deze stenen zijn bijzonder goed voor mensen die zacht, vriendelijk en non-assertief zijn en daarom het risico lopen om overgelopen te worden.
De roodgroene Larimar helpt persoonsbeschermende kwaliteiten en krachten op te bouwen. Zodat zachte zielen nee kunnen zeggen en beschermd worden tegen misbruik.
De Larimar is daarom een uitstekend kameraadje voor kinderen, nieuwetijds kinderen en spirituele mensen.
De Larimar activeert ook je creativiteit ( want hij sluit je aan op je hogere Engelen wezen).
Het helpt je ware zieledoel en kwaliteiten tot stof te brengen.
De Larimar is een vredesteen: het zal liefde en harmonie in je leven roepen.
Eigenlijk zou iedereen een Larimar moeten bezitten.
Ik weet zeker dat daarmee een heel hoop zonnevlecht ellende in de wereld zou oplossen.
Je kunt de Larimar ook tijdens specifieke levensfases dragen:
In de pubertijd bijvoorbeeld is de Larimar is een heel geschikt steentje.

Hij helpt je unieke individualiteit met rust en met bewustzijn te aarden.
Het is hele fijne jeugd begeleider: je volwassenheid ingaan zonder verlies van de mooie kwaliteiten van het onschuldige kind.
Ook in de overgang bied het veel steun, zowel fysiek ( hormonen) als innerlijk.
Als je een moeilijk gesprek te wachten staat, helpt de Larimar je voldoende in je eigenliefde en herkenning van je kwaliteiten te houden. Zodat een examen, een functioneringsgesprek, sollicitatie, een presentatie allemaal vloeiender zal verlopen.

Showing all 27 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.