Kwarts

Kwarts: Is een verzamelnaam van meerdere edelsteensoorten zoals bergkristal, rozenkwarts, spiritkwarts maar ook aura kwarts en amethist.

Wit zielkwarts (Witte Spiritkwarts)

Kenmerken Wit zielkwarts, een buitengewoon spirituele steen die alle energetische kwaliteiten van kwarts in zich verenigt, is een ultieme genezer en krachtige energieversterker Kwarts reguleert, zuivert, absorbeert, bewaart, bevrijdt en deblokkeert energie multidimensionaal en is een nuttige receptor voor programmeringen en ontbinder van karmische patronen, De vibratiekracht is boog, in alle dimensies. Dit kernkristal, dat zich zeer sterk richt op genezing! herprogrammeert het cellulaire geheugen, versterkt de metafysische vermogens en assisteert aldus bij de dood en leidt de ziel door de verschillende dimensies van het hiernamaals naar de hoogst mogelijke vibratie in de boezem van ben die de ziel welkom thuis heten. Het troost degenen die achterblijven, is geschikt voor ancestrale genezing, droomduiding en metafysische zaken. Het heeft een heilzame invloed op problemen uit vorige levens, herschikt de blauwdruk van het huidige even, stimuleert zelfvergeving door belangrijke karmische verbindingen te lokaliseren en bevordert karmische rechtvaardigheid in traumatische situaties.

Positieve invloed op groepswerk, geestelijke groei! dienstbaarheid, metafysische vermogens, multidimensionale genezing, cellulair geheugen, rebirthing. verbetering synchronisatie hersengolven, versmelting yin en yang, zuivering en stimulering fijnstoffelijke lichaam, strijd, geduld, astrale projectie, ontgifting, obsessief gedrag, vruchtbaarheid, huidaandoeningen.
Citrien—zielkwarts (Spiritkwarts met citrien)

Kenmerken Een van de stenen die overvloed symboliseren. Vreugdegevend citrien is een krachtige zuiveraar en regenereert op warmende wijze. Reiniging van de steen is niet nodig. Zeer geschikt voor bescherming van aura en milieu, schenkt zelfvertrouwen en motivatie. Citrien leert u hoe met de stroom mee moet gaan, Citrienzielkwarts, een combinatie van citrien en kwarts, zorgt voor intentiezuivering. s met name geschikt voor het aanboren van overvloed en zorgt tevens voor onthechting van materiële zaken. Het bevordert het zelfbewustzijn, reinigt en zuivert de aura. Citrien-zielkwarts helpt om in het middelpunt van uw eigen kracht te staan en van daaruit uw loven vorm te ven. In zaken bent u doelrichter in uw voornemens. In een netwerk beschermt dit kristal de woning tegen elektromagnetische smog of geopathische stress. Het herschikt verstoorde aardenergie. Citrien-zielkwarts helpt bij het oplossen van conflicten. Programmeer het om vergeving uit te stralen naar hen die u verkeerd hebben behandeld, of om zelf om vergeving te vragen.

Amethist-zielkwarts (Spiritkwarts)

Kenmerken Het mededogend amethist-zielkwarts bevat de vibratie van kwarts. Amethist is spiritueel zeer krachtig! uitermate beschermend en kalmerend. Het focust de geest en schept evenwicht in het gevoelsleven. Vol mededogen en onzelfzuchtig vergemakkelijkt het de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn. Bij de hogere kruinchakra transmuteert het vroeger misbruik van spirituele wacht en faciliteert het multidimensionale genezing, waarbij inbegrepen niet-geïncarneerde delen van de ziel. Geprogrammeerd assisteert het op afstand de ziel die zich geconfronteerd weet met de dood, biedt immense steun en troost tijdens terminaal ziekteproces.

Uitstekende drager van bloemenessences om karma, gedrag en emoties die in een volgend leven schadelijk zijn geleidelijk op te lossen. Effectief instrument voor de bevrijding van de ziel, moedigt de gevangen ziel aan om naar het licht te gaan en trekt gidsen voor die reis naar zich toe. De drager van de Steen kan veilig naar plaatsen reizen om de ziel te bevrijden en zich ervan vergewissen dat de ziel alles krijgt wat hij nodig heeft voordat hij verder reist.
Gevlamd Aura Zielkwarts (Titanium kwarts)

Kenmerken Gevormd door titanium en niobium waarborgt het kristal een grondige multidimensionale energieverschuiving. Het leidt de kundalini langs de ruggengraat naar boven, waarbij de energie alle fijnstoffelijke lichamen passeert. De werking ervan bestaat eruit dat ieder individu krijgt wat hel nodig heeft voor de evolutionaire reis. De krachtige violette uitstraling harmonieert alle stralen en de astrologische kaart. Het kristal biedt u de mogelijkheid anderen te doorgronden, Gevlamd aurazielkwarts is een sterk initiërend hulpmiddel Ook beschikbaar als niet-spirituele kwarts die als staat, dezelfde eigenschappen heeft.

Groen fantoomkwarts

Kenmerken Een chloriet-fantoomkwarts bevordert zelfrealisatie, geeft u het gevoel dat u gesteund wordt, absorbeert negatieve energie en milieuverontreinigende stoffen, en laat gestagneerde energie stromen in het lichaam en in het milieu. Een grote chlorietfantoom die met de punt naar beneden in de stortbak van het toilet plaatst, zal het hele huis energetisch reinigen. De steen verwijdert energie-implantaten, gaat naar de bron ervan, in dit of in een vorig leven (alleen onder leiding van ervaren kristalgenezer)

Chloriet heeft een sterke connectie met de aardmoeder. Gebruik een netwerk voor de energetische reiniging van uw omgeving (aarde).

Niet uit chloriet gevormd groen fantoomkwarts is een Wijze, krachtige genezer die het herstelproces versnelt. Het wordt gebruikt voor helderhorendheid (communicatie) en contact met engelen. De steen kan u terugvoeren naar een tijd waarin uw contact met de natuur en de natuurgeesten krachtig was.

Positieve invloed op ontgifting, cellulair geheugen, ziekteherstel, bipolaire stoornissen. paniekaanvallen, wanhoop, astma, ME. chronische vermoeidheid, milieuziekte.

 

Showing 1–32 of 299 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.