K2 edelsteen

K2 edelsteen hanger Dit is een nieuw gevonden edelsteen die ontdekt werd in de uitlopers van ’s werelds tweede hoogste berg, namelijk de K2 op de grens van Pakistan en China. De K2 geldt als ‘de heilige graal’ voor bergbeklimmers en is volgens veel kenners de moeilijkst te beklimmen bergtop ter wereld.

De K2 edelsteen bestaat uit graniet met Azuriet (blauw) en in sommige stenen zitten fijne groene plekjes (Malachiet). K2 helpt bij hoofdpijn, migraine en helpt bij psychosomatische klachten. Deze edelsteen heeft een hoge trilling en laat je meer controle over je eigen emoties en gevoelens krijgen. K2 brengt vrede en harmonie in jezelf en vergroot het inzicht in jezelf en een ander. Je gaat meer vanuit een andere invalshoek naar situaties kijken en krijgt meer begrip voor je eigen handelen en die van een ander.
Op spiritueel vlak helpt de K2 edelsteen hanger een fijne metgezel. Hij opent je kruinchakra en derde oog en helpt je op je pad van spirituele groei. De steen wordt daarom ook gebruikt bij spirituele reizen en Soul Retrieval.
De K2 edelsteenhanger laat je klimmen naar het hoogste in jezelf en leert je om los te laten en je te bevrijden van angsten, negativiteit, te veel controle, dwang, etc. Door te klimmen en klauteren ga je vanuit je hart en ziel leven en ontdek je/laat je zien wie je werkelijk bent!

Het is zo’n perfecte edelsteen om ons aardgebonden bestaan te balanceren met ons hogere bewustzijn en onze verbinding met het universum.

K2 Azuriet bevat graniet van de berg met daarin bolletjes van blauw Azuriet. Deze krachtige blauwe steen was erg geliefd in het oude Egypte, het opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen.

Azuriet bevordert de visualiseringkracht en het zien van intuïtieve beelden. Het versterkt creatieve en mediale vaardigheden. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten. Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.