Herkimer

De Herkimer mijnen liggen in het plaatsje Herkimer in de staat New York. Mogelijk vormen deze mijnen de enige vindplaats op aarde. De Herkimer diamant is een “speling van de natuur” en is hierdoor zo bijzonder. De kristallen zijn vijf honderd miljoen jaar geleden gevormd en pas 200 jaar geleden voor het eerst gevonden.
De Herkimer diamant is een kwarts. Hun vorm is uniek door dat zij zijn gevormd in “vrije” holtes in het moedergesteente. Door deze vrije vorming hebben Herkimer diamanten altijd 2 puntige uiteinden en 18 facetten (andere vormen van kwarts hebben altijd maar een puntige kant). Door zijn helderheid, vorm, en lichtweerkaatsing (alle kleuren van het spectrum) heeft zij de naam diamant ontvangen. In de stenen zitten soms zwarte insluitsels “anthraxoliet” (plantenresten). Zeer zeldzaam zijn exemplaren met een waterbel gevangen in de steen. De steen staat symbool voor Vrijheid.
Helende werking. Zender van wit licht, geeft helderheid van visie, stimuleert genezing op alle niveaus en geeft helder inzicht tijdens de droomstaat. Zeer krachtige healer. Brengt Goddelijke energie.
Brengt je Ik Ben Lichaam in het Persoonlijk Zelf en trekt deze in de fysieke laag. De laatste stukjes van het diep onbewuste worden geheeld. Herkimer diamant maakt je energie schoon en sterk en maakt je aura glashelder. Het is het kristal voor mensen die bezig zijn met Ascension.
Het is goed het kristal te dragen op dat chakra waar het Licht nog niet volledig door kan stromen. Hierbij geeft Herkimer diamant goede resultaten. Zeer krachtige healer. Maakt je krachtig. Brengt Goddelijke energie. brengt je Ik Ben Lichaam in het Persoonlijk Zelf en trekt deze in de fysieke laag. Laatste stukjes van het diep onbewuste worden geheald.
Het is geen echte diamant omdat het net niet precies de juiste vorm van diamant heeft. Deze steen begint nu pas belangrijk te worden voor Lichtwerkers.

Je kunt deze energie juist op een chakra trekken waar je nog wat moeite hebt om het Ik Ben Licht vast te houden.

Herkimer diamant maakt je energie schoon en sterk en maakt je aura glashelder.

Het is het kristal voor mensen die bezig zijn met Ascension.

Het is goed het kristal te dragen op dat chakra waar het Licht nog niet volledig door kan stromen. Hierbij geeft Herkimer diamant goede resultaten.

 

Power, energie, je Lichtkracht op Monadisch/Ik Ben niveau.

Showing all 4 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.