Hematiet

De Hematiet is antracietkleurig en heeft soms een rode ader of vlek.
Hematiet is een steen die goed is voor mensen die veel geduld moeten hebben en veel geklaag moeten aanhoren. Hij maakt sterk en geduldig. Het is een steen die valt onder de ‘rode’ stenen. Het is dus een activerende en krachtgevende steen, maar zonder het ‘gevaarlijke’ aspect van de helderrode stenen, zoals de granaten en robijnen dat wel hebben.

Voorbeelden van toepassingen: Helpt bij bloedarmoede en lichamelijke zwakte, vermoeidheid, tegen kuitkramp, bevordert een rustige slaap (minder woelen) en stelpt bloedingen.
Tegen ziekten van bloedvaten, lage bloeddruk, maagbloedingen, aambeien, bevordert de vorming van rode bloedcellen, doet kuitkramp verdwijnen, geeft moed, een rustige slaap, waarschuwt tegen gevaar, geneest zweren, tegen examenvrees.
Geeft moed en kracht om spirituele problemen op te lossen.
Brengt inzicht en leidt je terug naar je ware zijn.
Versterkt de persoonlijkheid en schenkt vertrouwen en inzicht.
Geeft moed en kracht om problemen aan te pakken en op te lossen.
Verhoogt de hersenfunctie door een verbetering van de  bloeddoorstroming.
Heeft de mogelijkheid iemand terug te brengen in het hier en nu en die persoon te aarden, daardoor is Hematiet een sterk aardende steen.
Laat de situaties zien die betrekking hebben op het heden en stuurt aan op de problemen hier en nu op te lossen.
Geeft goede resultaten bij bleekzucht en bloedarmoede, verbetert de zuurstofopname van het bloed en zorgt voor een optimaal transport van zuurstofrijk bloed.
Stimuleert volledig herstel na ziekte.
Verhelpt pijnlijke en moeilijke menstruatie.
Werkt koortsverlagend.
Versterkt het hart en verhoogt de weerstand.
Is een uitstekende bloedstelper.
Uitstekend om andere stenen te zuiveren.

Showing all 11 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.