Eudialiet

Werking Eudialiet: Voor persoonlijke macht, doorspekt met levenskracht. Eudialiet verjaagt depressies en ontevredenheid met uzelf, elimineert de onderliggende negatieve emoties. De ideale steen voor het bevorderen van zelfvergeving en gezonde eigenliefde. Bespoedigt diepgaande verandering en is een steun voor wie leert van gemaakte fouten. Als u boos bent op God brengt deze steen verzoening.
Verbindt geest en ziel met het emotionele lichaam, zorgt voor heroriëntatie van uw innerlijk en herenigt zielsverwanten. Als u een zielsverwant’ heeft ontmoet die zich ogenschijnlijk onwetend toont, of iemand tot wie u zich sterk voelt aangetrokken maar bij wie u zich afvraagt of een seksuele relatie het doel is, of spiritueel werk, me teer of slaap dan met eudialiet onder uw kussen en u krijgt het antwoord.

Positieve invloed op uitputting, vergeving jaloezie, boosheid, schuldgevoelens, wrok, vijandschap, vertrouwen, hersengolven, multidimensionale cellulaire genezing, optische zenuw.
Opnieuw oriënteren , wat zijn mijn mogelijkheden, wie ben ik?
Verlicht angsten en pijnen , geeft ontspanning. Acceptatie van eigen zwakte, zelferkenning.
Opent de weg naar een nieuw begin.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.