Epidoot

Werking van epidoot: Niet iedereen reageert op epidoot. Maar zij die erop zijn afgestemd, ervaren een betere perceptie en persoonlijke macht. Naar verluidt bevordert het spirituele afstemming en verwijdering van ingewortelde weerstand tegen spiritueel ontwaken. In een netwerk ondersteunt het ook de eigenschappen van andere stenen. Epidoot zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelf- medelijden en psychische onrust. Het helpt bij verdriet en u blijft geaard, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt. Het regeneratieve effect creëert mogelijk een krachtige ontgifting van negatieve aura-energie, eventueel ervaren als een definitieve catharsis of een afreageren op iets of iemand. Het reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Epidoot geeft moed om ten volle van het leven te genieten, het vermogen uw dromen te concretiseren en het versterkt daarnaast uw identiteitsgevoel. Nuttig kristal voor herstellenden. Het ondersteunt het genezingsproces van het lichaam en helpt u om u op de best mogelijke manier te verzorgen.
De perfecte steen voor hen die snel tot slachtoffer of martelaar verworden. Epidoot verdrijft kritiek en
zelfkritiek, biedt de gelegenheid objectief uw kracht en zwakheden en die van anderen te observeren. Het leert u realistische doelen na te streven, het leidt u weg van onhaalbare verwachtingen en dus teleurstellingen en het onvermijdelijke falen.
Positieve invloed op emotionele trauma’s, uithoudingsvermogen, zenuwstelsel, immuunsysteem, cellulair geheugen, dehydratie, hersenen, schildklier, lever, galblaas, bijnieren; als elixer verzacht het de huid.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.