Eosiet

Eosiet edelsteenhanger is een variant op rode Aventurijn: bevat kwartsiet waar dunne reepjes van rode hematiet wonen. De oorsprong is Canadese en specialiteiten-vergeleken met de talloze soorten kunstmatig gekleurd Aventurijn is dat de kleur natuurlijk is.

Een cliënt geeft volgende werking aan gebaseerd op ervaring:

Ik was erg gecharmeerd door Eosiet, maar ik kon geen werking achterhalen. Nu kan ik de energie van edelstenen voelen, maar ik voel niet altijd wat volgens de gangbare beschrijving aangereikt wordt.

Nu heb ik ook advies aan iemand anders gevraagd, maar zij weet het ook niet. Hier mijn ervaring:

Eosiet is een zacht werkende liefelijke steen, aardend, stabiliserend, harmoniserend, werkend op blaas. Geleidelijke afgifte van energie, maar sterk bij herstel en negatieve invloeden. maakt mogelijk om te begrijpen wat de bedoeling is, te verstaan wat gezegd wordt en effectieve communicatie. Helpt om jezelf te zijn, zelfvertrouwen, doelen te stellen en te bereiken, trekt positieve gebeurtenissen, bevorderd vriendschappen, samenwerking bestendige liefde, inzicht in relaties, omstandigheden, communicatie met hoger zelf, stimuleert milt en maag. Inzicht in onbewuste processen en het onbewuste, kalmerend helpt bij slaapstoornissen, suiker, soms ook heel confronterend

Enige resultaat

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.