Diopsiet

Reeds in de oudheid had Diopsiet zijn eigenschappen als edelsteen. Vooral de glimmende Sterrendiopsiet heeft een aanzet gegeven tot de verbeelding van de volkeren.
Zo geloofden de Grieken dat Sterrendiopsiet kleine heldere sterren zijn, die tijdens het vallen naar de aarde deze steen werden.
Ter herinnering aan de hemel en het firmament, hebben deze sterren hun glans behouden.
Het heeft als doel het stimuleren van het intellect, vitaliteit, harmonie en vreugde. De steen helpt bij apathie, depressie en emotionele schommelingen.
Hij pleit voor een evenwichtige verdeling van energie door het hele lichaam.
De kracht van Sterrendiopsiet zit vooral op de psyche, en veel sterker dan bij de andere Diopsietsoorten.
Hij verstrekt zijn drager een hogere mate van evenwicht en een trouwe en eerlijke relatie in het partnerschap en naar vrienden.
De Diopsiet werkt ook harmoniserend van alle problemen tot in de vroege kindertijd terug.
Vooral de Sterrendiopsiet versterkt de intuïtie, en dwingt obstakels te ontlasten, die hun wortels hebben in onze vroegste jeugd.
Het verhindert spierkrampen en steken in de zij, harmoniseert de activiteiten van de nieren en de reactiebereidheidheid van de zenuwen.
Het heeft bijzondere eigenschappen op het bloed. Reguleert de witte bloedcellen en stuurt de bloedstolling.
Diopsietstenen werken met veel energie, die ook ernstige ziekten zoals kanker, leukemie en tuberculose kunnen ondersteunen.

Enige resultaat

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.