Citrien

Deze steen lijkt op een gele Amethist. De Citrien is echter lichter van kleur en is bleekgeel tot goudgeel. Een Citrien is een zonnetje. De steen heeft een verwarmende en krachtgevende werking. De Citrien heeft veel positieve lichtkracht en is een steen die vrolijk en blij maakt. Mensen die moeite hebben met de verstandelijke beheersing van hun gevoelsleven hebben veel aan deze steen. Het is een steen die verhelderend werkt en ook de concentratie bevordert. Daarom is het een fijne steen om bijvoorbeeld te gebruiken in een periode waarin extra inspanningen moeten worden verricht. Ook in ruwe kristalvorm is dit een goed bruikbare steen. Neergelegd in bijvoorbeeld een ziekenkamer geeft de Citrien kracht en positiviteit. In een studeerkamer zorgt hij voor concentratie en doorzettingsvermogen en in alle vertrekken waar een sombere stemming hangt is dit de aangewezen steen om meer vrolijkheid te brengen. Ook negatieve invloeden van buitenaf worden omgezet in positiviteit.

Voorbeelden van andere toepassingen: Goed bij een slecht functionerende zonnevlecht, maakt vrolijk en is goed tegen vermoeidheid van de geest, is tegen agressiviteit, versterkt de intuïtie, is wilskracht bevorderend, tegen somberheid en vitaliserend voor lichaam en geest.
Schenkt positieve inzichten en versterkt de neutraliteit waardoor de concentratie verbetert. Zorgt voor een goede energiedoorstroming als je contact legt met de kosmische krachten. Helpt tegen zwaarmoedigheid, futloosheid en depressies.
Stimuleert de geest als deze zich niet los kan maken van zorgen verdriet.
Voegt verstand toe aan een (te) heftig gevoelsleven. Maakt de drager neutraal en verheldert de gedachten. Werkt vrijwel direct positief in op het zenuwstelsel.
Stimuleert en zuivert de endocriene klieren in het lichaam.
Verbetert de energiedoorstroming door de organen. Verbetert de conditie.

Showing 1–32 of 34 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.