Chrysocolla

Werking van Chrysocolla:
Deze steen is groenblauw en heeft iets weg van turkoois.
Chrysocolla is een steen voor vriendschap en contact. Een beschermer tegen negatieve invloeden, die afgeweerd worden en omgezet in begrip en vergevensgezindheid.
Voor mensen die moeite hebben om aan hun gevoelens te kunnen toegeven, is dit een heel fijne en doeltreffende steen. De Chrysocolla helpt hen over de drempel heen.
Maakt spontaner. De steen kan op het lichaam gedragen worden, maar ook in ruwe vorm, neergelegd in alle vertrekken waar onrust en disharmonie heersen.
Voorbeelden van andere toepassingen: Bevordert vriendelijkheid en tolerantie, is goed tegen rugpijn, krampen, depressies, menstruatieproblemen en andere vrouwenkwalen en brengt emoties in
evenwicht.
Chrysocolla helpt bij rugpijn, krampen, depressie, menstruatiestoornissen, bevordert tolerantie en vriendelijkheid, helpt schuld en angstgevoelens overwinnen, brengt emoties in evenwicht, tegen reuma, hernia (samen met bergkristal dragen), gewrichtspijnen, spit, hoge bloeddruk, buikkrampen, gasvorming, het is af te raden Chrysocolla op de blote huid te dragen.

Showing all 12 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.