Chrysantsteen

Chrysantsteen of flower stone bestaat uit celestiet, calciet, chalcedoon, dolomiet of witte veldspaat in donkergrijze of zwarte kalksteen.
Porfieriet dankt zijn bijnaam Chrysantensteen aan de tekening die zich in de steen bevindt. De tekening doet namelijk denken aan de herfstbloem Chrysant.
Porfieriet is een steen die u inspireert, en u stimuleert om uw ontwikkeling tot ‘bloei’ te laten komen.
Ook helpt Porfieriet u om negatieve emoties te overwinnen, en leert u dat u hier op aarde bent om liefde te geven.
Op het lichamelijke vlak helpt Porfieriet u om ziekten van de huid, ogen en het skelet te overwinnen, maar ook kan deze steen u helpen om gezwellen te overwinnen.

Chrysantsteen vergemakkelijkt tijdreizen, straalt zelfvertrouwen uit en versterkt elke omgeving met zijn vriendelijke aanwezigheid.

Door harmonie uit te stralen synthetiseert hij verandering met evenwicht en toont hoe de twee kunnen samenwerken.

Deze steen helpt te genieten van dit moment en moedigt het zelf aan zich te ontplooien. Hij inspireert, geeft energie een maakt inspanningen succesvol.

Chrysantsteen leert hoe je op het spirituele pad kinderlijk en onschuldig kunt blijven en stimuleert tot zelfontwikkeling Door het karakter te versterken overwint hij fanatisme,  onwetendheid, bekrompenheid, zelfgenoegzaamheid en jaloezie en moedigt aan meer liefde voor de wereld te laten blijken. waardoor er meer liefde in uw leven komt.

In geestelijk opzicht werkt Chrysantsteen oppervlakkigheid tegen. Het kristal geeft diepgang aan het denken en beschermt tegen afleiding.  Met deze steen leert u dingen in breder perspectief te zien. Emotioneel zorgt deze steen voor stabiliteit en vertrouwen door vertrouwen door wrok en vijandschap op te heffen.
De steen is goed voor de huid, het skelet en de ogen en het verdrijven van van gifstoffen.

Showing all 4 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.