Bont Koper

Bont Koper is een vruchtbaarheidssteen, en helpt zowel de man als de vrouw om een gezonde vrucht voort te brengen.
Beschermt de vrouw bij vroeggeboorten.
Koper bont helpt ook om een goede familieband te bewaken.
Maakt open en geeft ruimte voor een liefdevol gesprek.
Verhelpt krampen bij menstruatie en voorkomt ontstekingen aan de eileiders en baarmoeder.
Zorgt ook voor een goede waterhuishouding. Voorkomt hersenbloedingen.
Als bontkoper bij een zwangere vrouw op de buik wordt gelegd geeft dat een zachte trilling door. Allereerst werd koper regulerend voor de gehele stofwisseling. (koper als homeopathische verdunning) Een orgaan waar koper sterk werkt is de lever. Daar vindt opbouw van vele bouwstoffen, mn. eiwitten plaats. Koper helpt bij de opbouw, bij de vorming van deze verfijnste substanties als eiwitten zijn. De lever heeft zijn aanvoer vanuit de darmen via de aderen, medisch ‘venen’ genoemd. De venen hebben iets met Venus te maken, en bij spataderen wordt dan ook een lotion met cuprum=koper gebruikt.
Het belangrijkste koper orgaan is de nier. In de nier vindt ook een sterke opbouw plaats (bv via de bijnier dmv cortison-hormoon ed), maar ook een krachtige uitscheiding. Een andere kant van koper is deze uitscheiding.
Tot slot is er een belangrijk koperfenomeen en dat is de kramp. Waar koper niet evenwichtig werkt, daar ontstaat kramp. Dat kan bv. in de darmen zijn (spastische darm), of in de longen (astma of kinkhoest). Dan werkt een goed gedoseerde koperverbinding ontkrampend, bv in de vorm van Cuprum aceticum, of als koperzalf. Bij koude voeten geeft een koperinwrijving ook zijn warmte en ontkramping.oor naar de baby en voorziet deze van de nodige energie.

Enige resultaat

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.