Beril

Berillen is een groep van stenen, in plaats van 1 steensoort).

Beril is een mineraal. Het is een kleurloos, wit, gelig wit, geelgroen tot groen, roze, blauwig tot groenblauw, rood of goudgeel aluminium-beryllium-silicaat. De chemische formule is Al2Be3Si6O18. Het behoort tot de cyclosilicaten.
Brengt verborgen zaken aan het licht.
Bevordert telepathische gaven en de gevoeligheid voor de aura uitstraling van anderen.
Verscherpt het innerlijk zichtvermogen waardoor de eigen spiritualiteit op een creatieve en positieve manier kan groeien.
Helpt de eigen aard te ontdekken.
Zorgt voor psychisch evenwicht.
Helpt tegen angsten, nachtmerries en beangstigende dromen.
Verbetert de energetische doorstroming naar de hypofyse en de bijschildklier.
Verstevigt het hart en de bloedvaten.
Werkt helend bij alle vormen van infarcten.
Beril leert u hoe u zich kunt beperken tot wat u echt moet doen. Het is de steen bij uitstek om een stressvol leven aan te pakken en overtollige bagage weg te gooien. Het helpt u af te stemmen op aanwijzingen voor wat u zou moeten doen. Beril staat voor een zuiver bestaan, helpt potentieel te verwezenlijken en is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen. Wordt vaak gebruikt voor kristallen bollen. Het opent en activeert het kruin- en zonnevlechtchakra. Op psychisch niveau stimuleert beril moed,verlicht stress en kalmeert de geest. Met zijn vermogen om verstrooiingen uit te filteren en overprikkeling tegen te gaan moedigt het een positieve visie aan. Het ontmoedigt angst en te veel analyseren. Emotioneel wekt beril opnieuw liefde op in mensen die getrouwd zijn, maar lusteloos zijn geworden. Beril helpt de uitscheidende organen, versterkt de longen en de bloedsomloop, en vergroot de weerstand tegen vergiften en vervuilende stoffen. Het kristal beïnvloedt lever, hart, maag en ruggengraat en geneest hersenschuddingen. Beril is een sedatieve steen die als elixer te gebruiken is om keelinfecties te genezen. Leg het op een relevante plaats of gebruik het bij het waarzeggen met kristallen. Gouden beril is een ‘zienersteen’ die wordt gebruikt in rituele magie en helpt bij het waarzeggen en bij magische activiteiten. Dit kristal bevordert een zuivere bestaanswijze. Het brengt iemand initiatief en onafhankelijkheid bij en stimuleert de wil om te slagen en het vermogen om potentieel te verwezenlijken. Beril opent het kruin- en zonnevlechtchakra.

Showing all 4 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.