Azeztuliet

Als mineraal is Azeztuliet een soort Kwarts (Bergkristal) – weliswaar met ongewone en onregelmatige groeipatronen en bestaand uit moleculen met een ongewoon hoge trillingsfrequentie—en iemand die niet bewust/gevoelig is van/voor de energieën van edelstenen en kristallen zal (vanwege haar niet direct opvallende of niet abnormale uiterlijk) waarschijnlijk dan ook niet bijzonder geïnteresseerd zijn in dit kristal.

Azeztuliet is echter een van de wonderlijke kristallen en stenen met de hoogste vibraties in het mineralen koninkrijk. Zij is een edelsteen van Licht, duidelijkheid en sprankelende Vreugde. Een magisch kristal en een prachtige bondgenoot op je spirituele pad. Zij activeert het derde oog chakra, alsook de chakra’s boven het hoofd in het etherische lichaam. maar tevens stimuleert zij de drie ascensie punten in het lichaam, nl. de basis van de ruggengraat, het midden van de buik en het centrum van de hersenen. Deze punten zijn, naar wordt beweerd, belangrijk voor mensen die er bewust voor kiezen een “hoger” trillingsniveau te betreden, terwijl zij in hun aardse lichaam zijn. Anker voor “Het Naamloze Licht” Volgens Naisha Ahsian en Robert Simmons kwam Azeztuliet, als eerste gevonden in Noord Carolina (VS), naar boven in het Licht voor liefhebbers van kristallen, door een serie van communicaties en synchronisaties die begonnen in 1991. De naam Azeztuliet is dan ook een gechannelde naam.

Volgens hen draagt Azeztuliet de energieën en boodschappen van de zielegroep “de Azez” genaamd. Deze zgn. “Azez”, die hier Zijn in niet-fysieke vorm, verblijven ondergronds op bepaalde krachtplaatsen in de wereld, zoals bijv. in Cathedral rock in Sedona (VS) en Mt. Shasta in Californië de Andes, de Himalaya’s, de Adirondacks en andere gebergten, om de Liefdesenergie in de Aarde te brengen, welke “Het Naamloze Licht” wordt genoemd.
Dit Naamloze Licht helpt, naar zeggen, mensen en planeten bij de transitie naar hogere frequenties.
En Azeztuliet wordt gezegd hun speciale “geleider” van deze energie te zijn.
Deze wezens, de Azez genaamd, maken deel uit van een samenleving van inter-dimensionale, “buitenaardse” wezens en zij hebben in channelings verklaard dat wij hen Azez mogen noemen.
Hoe ik het begrijp is de reden van Zijn voor deze Azez gecentreerd rond het verankeren van “het Naamloze Licht” en de belichaming van dit Licht, hetwelk de grote Centrale Zon in het Universum is.
En de edelsteen Azeztuliet dient niet slechts voor communicatie met de Azez, maar behelst en channelt de energie van dit “Naamloze Licht” en diens manifestatie van de grote Centrale Zon.

Lichtwerker
Dit wonderbaarlijke kristal heeft een hoge en heldere vibratie en werkt het best met mensen die het pad van Licht bewandelen en voor het hoogste goed van Allen bezig zijn.
Het werken met Azeztuliet kan je helpen om je gave van innerlijk “zien” te ontwikkelen en zal je dan ook altijd en onvoorwaardelijk ondersteunen in je werk als Lichtwerker.
Zij zal je helpen in alle vormen van meditatie, uitbreiding van je Bewustzijn, paranormale gaven, interdimensionale communicatie en DNA en Merkaba activering.
Azeztuliet verschaft als het ware een standaard, een soort handleiding, over hoe je kunt streven je eigen Bewustzijn te veranderen om op die frequentie te trillen, waardoor de hereniging en dus Eenwording/Een Zijn versneld wordt.
Zij helpt je in een staat te Zijn, waarin het denken ten dienste staat van je Heilige Hart.
Zij kan je helpen bij het verkennen en integreren van de vele verborgen aspecten van de geest en bevordert een begrip en acceptatie van wat je ontdekt tijdens je innerlijke reis.
Azeztuliet is onder andere ook een prachtige en krachtige hulp in je sjamanistische reis of bij astraal reizen.

Zij biedt bescherming aan een ieder die tussen werelden/dimensies in wandelt/verblijft.

Dit kristal spreekt verder vaak door middel van beeldjes/codes/flitsen van innerlijke visie, dus wees je zoveel mogelijk bewust van de gebeurtenissen in je leven, van tekenen, van je dromen, dagdromen en meditatieve inzichten, zodat je de begeleiding kunt ontvangen die jij nodig hebt en/of wenst, waardoor het gemakkelijker voor je wordt beslissingen te nemen en in contact te treden met anderen.

Wanneer je een kristal vasthoudt, kun je al snel een rondcirkelende spiraalbeweging voelen, welke spiraal, in meditatie, kan zorgen voor het rijzen van de Kundalini, je essentie omgevend en tegelijkertijd In je lichaam.
Wanneer je werkt met Azeztuliet wordt je als het ware een zender van het zgn “Naamloze Licht” en zul je meer open staan voor mensen en zullen zij naar je toegetrokken worden, omdat ze merken dat je een kanaal bent van Liefde, levend vanuit het Centrum van je Heilige Hart, en dit kunt en wilt doorgeven aan anderen.
Hierdoor wordt het Web van Licht en Liefde gecreëerd, wat de energie en trillingsfrequentie van de Aarde, mensen, dieren, planten, kristallen, etc. op den duur zal verhogen.
Hier volgen 3 (vrij vertaalde) transcripten welke Naisha Ahsian ontving van de Azez:

Transcriptie 1

“Interdimensionaal reizen impliceert pulsen of energie in het Universum.
Deze pulsen dienen als brug voor dimensionaal reizen.
Wanneer wij reizen door vele dimensies, veroorzaken de energie pulsen verstoringen, waardoor het voor ons moeilijk is te communiceren met andere bases in andere dimensies en andere planeten.
Dit is waar de edelsteen Azeztuliet “komt kijken”.
Zij wordt namelijk gebruikt om kanalen te creëren voor onze communicatie met andere bases.
Op elke basis of planeet welke wij bewonen, hebben we een edelsteen gekozen om als anker te dienen voor deze kanalen.
Deze edelsteen zal diegenen van jullie, die telepatische”vensters” en dimensionale ingenieurs zijn, in staat stellen te beginnen met het opeisen van de Kennis, de Wetenschap  van deze praktijken van jullie genetische geheugen bank.
We zullen Nu onszelf meer en meer en vollediger bekend gaan maken aan deze wezens om hulp te bieden in dit Ontwaken en transformatie.
Ongemak en ziekte (in feite disbalans) op jullie planeet is het resultaat van bepaalde Licht frequenties.
Op celniveau blokkeren jullie deze Lichtgolven door schilden van gedachtenpatronen en samentrekkende emotionele patronen.
Je cellulaire Bewustzijn is hierdoor niet in staat om te leren en uit te breiden, wat resulteert in ziekte/ongemak.
Azeztuliet draagt energieën en bepaalde frequenties van Licht, die helpen om deze schilden en blokkades los te laten, ziekte/ongemak Helend en hulp biedend bij verjonging en uitbreiding van cellen.
Op dezelfde manier helpt activatie van Azeztuliet op bepaalde punten op het grid van de Aarde, deze schilden van gedachten- en emotionele patronen te verwijderen rond de Aarde, zodat ook Moeder Aarde (weer) Heel kan Zijn.”

Transcriptie 2:
“Azeztuliet spreekt over alternatieve werkelijkheden.
Als mensen, beleven wij een smal bereik van werkelijkheid.
Het is alsof we deze Aarde bewandelen met blinddoeken voor, nooit de ongelofelijke diepte en schoonheid ziende van de verschillende niveaus van werkelijkheid die ons omgeven. Azeztuliet is gestuurd als een bondgenoot om ons te helpen in het verbinden met andere niveaus om ons heen, ons in staat stellend ons te openen voor de ware reikwijdte van perceptie waar wij toe in staat zijn.
De komende Tijd van Licht gaat om het openen van onszelf  voor deze alternatieve realiteiten, deze andere, meer uitgebreide niveaus van Werkelijkheid.
Het gaat om herverbinding met de Bron van energie die bestaat voorbij ons allen en is gelegen in de grote centrale zon.
Azeztuliet draagt deze energie en wanneer wij met deze edelsteen resoneren, deelt zij dit verbrede perspectief met ons.
Door middel van deze verbinding zullen we een groter inzicht/Weten verkrijgen, dat we waarlijk wezens van Licht zijn.

 

 

 

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.