Auraliet 23

Auraliet 23 De Nieuwe ontdekking van hand gezochte kristallen uit de heilige Canadese “Cave of wonders” mijn. Ver van het in het noorden gelegen Lake Superior in het Boreal bos. De ontdekking heet Canadees schild “Auraliet 23″ het kristal is onderzocht en wetenschappelijk bewezen is dat dit het oudste kristal op aarde is. Het ontstond 1.5. Miljard jaar geleden toen de eerste minime levensvormen op aarde ontstonden. Elk kristal weerspiegeld zijn reis bevroren in de tijd. Wetenschappers hebben 23 AARDSE ELEMENTEN EN MINERALEN ontdekt, elke variant bevat echter minimaal 17 van de volgende elementen. 1. Titaniet, 2 Cacoxeniet, 3. Lepidocrosiet, 4. Ajoiet, 5. Hematiet, 6. Magnetiet, 7. Pyriet, 8. Goethiet, 9.Pyrolusiet, 10. Goud, 11. Zilver, 12.Platinum, 13.Nikkel, 14.Koper, 15. ijzer, 16. Limoniet, 17. Spaleniet, 18. Coveliet, 19. Chalcopyriet, 20. Gialiet, 21. Epidoot, 22. Borniet, 23. Rutiel. De naam Auraliet komt van het mirakel van aarde en lucht verbindingen ook wel bekend als Noord AURORA BOREALIS LICHT, Primitieve Amerikaanse indianen noemds dit fenomeen “HET DANSEN VAN DE GEESTEN” Auraliet versterkt en vergroot de energie van andere kristallen. Auraliet versterkt de balans in het lichaam maar is van grotere invloed op de spirituele ontwikkeling in het algemeen.
Emotioneel Auraliet 23 verlicht zorgen en angsten. Deze steen laat je ook je hartproblemen zien en opent vervolgens je hart waardoor deze spanningen eruit kunnen. Het helpt je ook om oude patronen te doorbreken en zorgt ervoor dat je doorgaat in moeilijke tijden.
Spiritueel Auraliet 23 is een krachtige steen die je het ‘Nu’ laat ervaren en verlichting geeft als je aards zwaar zit.

Showing all 3 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.